آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
Blog Article
خاصیت ضد التهابی و ضد باکتری سیر میتواند به عملکرد بهتر معده کمک کند.
با استفاده از سرم نمکی یا محلول آبنمک شستشوی بینی و حلق را انجام دهید.
علاوه بر این، میتوانید از داروهای زیر برای کنترل علائم بیماری استفاده کنید:
ایسنا/مرکزی یک اپیدمیولوژیست و کارشناس مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی ساوه به تشریح بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا پرداخت.
آنفولانزا به راحتی از طریق هوا منتقل میشود. همه ویروسهای آنفولانزا از طریق قطرات بزاق و مخاطی که معمولاً از طریق عطسه، سرفه یا صحبت بسیار نزدیک با فرد دیگری منتشر میشود، منتقل میشوند. هنگامی که ویروسها به غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی میرسند باعث عفونت میشوند. ویروسهای آنفولانزا میتوانند به طور موقت در خارج از بدن زنده بمانند، بنابراین انتقال میتواند به طور غیرمستقیم از دستها، اشیاء و سطوح مانند دستمال، دستگیره در، کلیدهای چراغ و شیرآلات که به تازگی توسط ترشحات تنفسی آلوده شدهاند، رخ دهد.
لیست اطلاعات دارویی ۷۲۲ محتوای سلامتی ۱,۵۰۵ مغز و اعصاب ۲۸۴ گوش، حلق و بینی ۲۳۷ پوست و مو ۲۱۰ زنان، زایمان و نازایی ۲۰۱ زیبایی ۷۴ اطفال، کودکان و نوزادان ۶۹ طب سنتی ۶۶ روانشناسی ۶۲ سلامت جنسی ۵۶ کرونا ویروس ۵۵ استخوان و مفاصل ۵۵ گوارش و معده ۵۰ چشم پزشکی ۴۵ کلیه و مجاری ادراری ۴۲ تغذیه ۳۹ عفونی ۳۳ دهان و دندان ۲۹ داخلی ۲۸ قلب و عروق ۲۶ خون، سرطان و آنکولوژی ۱۹ غدد و متابولیسم ۱۳ آلرژی ۱۰ ریه و دستگاه تنفسی ۱۰ جراحی ۸ توانبخشی و فیزیوتراپی ۶ آزمایشگاه و تصویربرداری ۵ دیابت ۳ روانپزشکی ۲ ژنتیک ۱ عمومی ۶۱
مرگ و میر ناشی از این بیماری در بین افراد بالای ۶۵ سال شایع است، اما احتمال وقوع آن برای کودکان و جوانان هم وجود دارد.
سالمندان، کودکان، زنان باردار، کادر آنفولانزا حسین معارفی درمان، افراد مبتلابه چاقی، ضعیف بودن سیستم ایمنی
دریافت واکسن: از مهمترین عواملی که باعث پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری آنفولانزا میشود، تزریق واکسن آنفولانزا میباشد.
در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار محدودیت زمانی ندارد، اظهار کرد: پاسخ ایمنی این واکسن به چهار نوع ویروس است و ممکن است مانند واکسنهای دیگر پاسخ ایمنی کامل را ندهد.
هر فردی که در خانه سالمندان یا سایر مراکز مراقبتی کار یا زندگی میکند
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
مسکنها: استامینوفن و ایبوپروفن به درمان بدن درد آنفولانزا کمک میکنند و سردرد و تب را کاهش میدهند.